Evaluări

Evaluarea este un instrument necesar în realizarea unui Plan de Intervenție Personalizat (denumit în continuare “PIP”). Evaluarea are rolul de a stabili cunoștințele avute de copil în momentul respectiv și ne ajută să descoperim palierele unde este nevoie de intervenție și de dobândire de cunoștințe.

Evaluare inițială

Evaluarea la primirea în terapie se plătește separat de prețul terapiei, o singură dată. Evaluarea inițială va dura 90 de minute și va fi o ședință dedicată pentru aceasta sau se va întocmi de către terapeut după 3 - 4 săptămâni de la data intrării în terapie.

Evaluare trimestrială

Evaluarea care are loc la 2 sau 3 luni - în funcție de caz. Aceasta evaluare este realizată de către terapeut în vederea notării progreselor realizate de copil în timpul terapiei și nu este dată automat părinților, ea avand rolul de a urmări modificările necesare în cadrul PIP. În cazul în care părinții solicită aceste evaluări, prețul acestora va fi similar cu cel al evaluărilor inițiale.

Evaluare la cerere

Evaluarea care poate fi realizata în orice moment, la cererea apartinatorului / părinților. Aceasta poate fi utilă la solicitarea autorităților în întocmirea dosarului de încadrare în grad.

Pentru detalii vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail sau telefon